Άννα Χαρτοφύλη: Ευχαριστήρια επιστολή

Άννα Χαρτοφύλη: Ευχαριστήρια επιστολή

Μας συγκινεί πάντα η ευγνωμοσύνη που εκφράζεται από τους υποτρόφους μας, δίνοντας ώθηση και νόημα στο έργο που επιτελούμε, σε τόσο δύσκολους καιρούς.
Ευχόμεθα όλοι, η διοίκηση και τα μέλη του Σωματείου, να μπορούμε να συνδράμουμε ώστε η Δωδεκανησιακή Μέλισσα να συνεχίσει απρόσκοπτα το έργο της, να προσφέρει υποτροφίες.
Ακολουθεί γράμμα υποτρόφου μας.
Με την επιστολή αυτή, θα ήθελα να σας εκφράσω τις πιο θερμές ευχαριστίες, αλλά και τον ειλικρινή θαυμασμό μου για την ανιδιοτελή προσφορά σας προς τους Δωδεκανήσιους φοιτητές όλα αυτά τα χρόνια.
Ονομάζομαι Χαρτοφύλη Άννα, κατάγομαι από τη Νίσυρο και υπήρξα υπότροφος σας κατά το διάστημα 2009-2013. Ένα διάστημα, δύσκολο για τη χώρα μας, η οποία στάθηκε αδύναμη απέναντι στις προκλήσεις της παγκόσμιας οικονομικής ύφεσης και η ελληνική κρίση χρέους είχε σοβαρές κοινωνικές επιπτώσεις σ’ όλες τις οικογένειες, όπως και στη δική μου. Με την υποτροφία σας, υπήρξατε αρωγοί της προσπάθειας μου και συνοδοιπόροι του ταξιδιού μου και γι’ αυτό αισθάνομαι βαθιά ευγνωμοσύνη. Τελείωσα της Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, πήρα πτυχίο Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας από την Ομοσπονδία Κωφών Ελλάδος, Γραφής-Ανάγνωσης Τυφλών από το Κέντρο Εκπαιδεύσεως και Αποκαταστάσεως Τυφλών, τελειοποίησα τα αγγλικά μου, τους υπολογιστές μου… Έκτοτε, βγήκα στην αγορά εργασίας, ενώ παράλληλα εξειδικεύτηκα στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση κι έκανα Μεταπτυχιακό σχετικά με τις Νέες Τεχνολογίες στην Εκπαίδευση, όπου αρίστευσα και πήρα υποτροφία από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Σήμερα, ασχολούμαι με την επιστημονική έρευνα, εκδίδοντας βιβλία και άρθρα στο εξωτερικό, ενώ έχω αρχίσει να εργάζομαι για ένα δίκτυο έρευνας του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής.
Η συμβολή σας σε όλα αυτά σπουδαία και ανεκτίμητη και αυτό δε θα το ξεχάσω ποτέ. Επίσης, θα ήθελα να μου επιτραπεί να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως την κυρία Μπέττυ Νικολοπούλου, τη «δική μου μέλισσα», η οποία μέχρι και σήμερα ενδιαφέρεται για τη σταδιοδρομία μου και χαίρεται ειλικρινά με την εξέλιξή μου.
Αγαπημένες μου μέλισσες, χαίρομαι βαθύτατα που εξακολουθείτε να βοηθάτε νέους ανθρώπους να μορφωθούν, να εξελιχθούν και να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους. Η προσπάθεια σας αποτελεί ένα φωτεινό παράδειγμα στις δύσκολες μέρες που διανύουμε και αναδεικνύει ένα έντονο αίσθημα αλληλεγγύης, που δυστυχώς σήμερα σπανίζει. Εύχομαι σε κάθε μία σας ξεχωριστά υγεία, ευημερία και ευτυχία. Σας στέλνω τις εγκάρδιες ευχαριστίες μου και δεσμεύομαι να σας επισκεφθώ με την πρώτη δυνατή ευκαιρία.
Με ευγνωμοσύνη και αγάπη,
Άννα Χαρτοφύλη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Pin It on Pinterest