Πρόσκληση σε Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση

Πρόσκληση σε Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Νισυρίων Αθηνών «ΓΝΩΜΑΓΟΡΑΣ»  που εδρεύει στην Αθήνα, στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου 25, προσκαλεί όλα τα μέλη  του σε Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, στις 7  Απριλίου 2024, ημέρα Κυριακή και ώρα 12:30. με θέματα ημερήσιας διάταξης:

  • Οικονομικός Απολογισμός για το χρονικό διάστημα  10/4/2022 – 7/4/2024
  • ‘Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής
  • Έγκριση Οικονομικού Απολογισμού
  • Απολογισμός του Διοικητικού Συμβουλίου για τα Πεπραγμένα  10/4/2022 – 7/4/2024)
  • Απαλλαγή απερχόμενου Δ.Σ.
  • Εκλογή μελών Εφορευτικής Επιτροπής
  • Εκλογή νέου Δ.Σ., εκλογή αντιπροσώπου στην Ομοσπονδία Δωδεκανησιακών Σωματείων και εκλογή Εξελεγκτικής Επιτροπής

Οι εκλογές βάσει του καταστατικού μας, πραγματοποιούνται κάθε 2 χρόνια (τελευταία στις 10/4/2022).

Υπενθυμίζουμε ότι, τα μέλη του Συλλόγου διακρίνονται σε τακτικά, αντεπιστέλλοντα και επίτιμα.

Ως τακτικά μέλη μπορούν να εγγραφούν όλοι, άνδρες και γυναίκες που κατάγονται από την Νίσυρο, τα μέλη των οικογενειών τους και όσοι αποδεδειγμένα διατηρούν δεσμούς με τη Νίσυρο ή με Νισύριους, εφόσον διαμένουν στην περιοχή Αττικής.

Αντεπιστέλλοντα μέλη χαρακτηρίζονται όσοι κατοικούν εκτός Αττικής

Επίτιμα μέλη εκλέγονται από τις Γενική Συνέλευση πρόσωπα, που προσφέρουν μεγάλες ηθικές και υλικές υπηρεσίες στο Σύλλογο. Αυτά εγγράφονται στο ειδικό βιβλίο, που τηρείται στο αρχείο του Συλλόγου.

Τα τακτικά μέλη έχουν το δικαίωμα του «εκλέγειν και του εκλέγεσθαι» ενώ τα αντεπιστέλλοντα μόνο του «εκλέγειν». Σε κάθε περίπτωση δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο τα ταμειακά εντάξει μέλη.

Υπενθυμίσουμε πως η συνδρομή για τα μέλη είναι διετής και ανέρχεται στο ποσό των 20 ευρώ.

Όσοι επιθυμούν να υποβάλουν υποψηφιότητα, θα πρέπει να αποστείλουν σχετικό αίτημα προς το Δ.Σ του συλλόγου μέχρι τις 6/4/2024 στο email  gnomagoras.ath@gmail.com.

Η μαζική συμμετοχή παλιών και νέων μελών στην εκλογική διαδικασία, θα δώσει μια νέα ώθηση στον σύλλογό μας. Περισσότερες και ποιοτικότερες εκδηλώσεις, επαναπροσέγγιση και δραστηριοποίηση της νεολαίας, με προσήλωση στους ευγενείς σκοπούς του συλλόγου, της προσφοράς, της αλληλεγγύης και του σεβασμού στις παραδόσεις της μικρής μας πατρίδας.

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν με φυσική παρουσία των μελών στο Νισύρικο Σπίτι, δεδομένου ότι έχουν εκλείψει οι λόγοι πραγματοποίησης και ηλεκτρονικής ψηφοφορίας (κορωνοϊός) και δεν έχει ακόμα ενσωματωθεί στο καταστατικό η συγκεκριμένη δυνατότητα.

Παρακαλούμε τα αντεπιστέλλοντα μέλη που βρίσκονται στην Αθήνα, να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία. Επίσης παρακαλούμε όσους δεν μπορούν να έλθουν στο Νισύρικο Σπίτι και θέλουν να παραμείνουν μέλη του «ΓΝΩΜΑΓΟΡΑ», να ανανεώσουν την συνδρομή τους, καταθέτοντας τα 20 ευρώ στον λογαριασμό:

GR81 0172 0940 0050 9410 0014 435       SWIFT-BIC: PIRBGRAA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Pin It on Pinterest